Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest baby, ångest

en man sitter ensam i ett rum
alla i närheten har somnat och allt är tyst
det finns något som han önskar
något han helst inte talar om
det finns någon som han saknar
någon som han helst inte tänker på
någon som han i sitt vakum blir aldeles för medveten om
någon som i sin värld lever ett liv
ett liv som andra skulle kalla possitivt
en man sitter i sitt rum
hans rum och ingen annans
ingen annan finns där och ingen får komma in
han undrar vad någon gör och känner
om någon undrar vad han gör
om någon känner hans hjärta
om någon lyssnar och hör
men han sitter ensam i sitt rum
och undrar och undrar
och någon där ute lever ett liv
ett liv han alltid kommer vara avundsjuk på
och alltid vilja vara en del av
men så länge han sitter ensam i sitt rum
kommer det aldrig, aldrig att hända




Fri vers av tonsoku
Läst 772 gånger
Publicerad 2005-10-06 03:21



Bookmark and Share


    lillebror
känslan letar sig försiktigt, nästan trevande fram.. blir allt klarare. mycket fint!!
2005-10-07

  Smultris
Men någon *pekar på mig själv* läser, dina dikter... Faller hejdlöst för orden... ;-)

Gillar verkligen dina alster...
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku