Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min sten

Vild och galen
kan man svepa
genom livets dal

Du är den sten
som kastades
ändrade min kurs

Långsamts saktade
jag ner
Och vad som förr
var suddigt
blev nu plötsligt
klart




Fri vers av marsupelami
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-11 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsupelami
marsupelami