Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rymden kan ingen höra dig gråta

Det finns en plats där allt är svart
Bakom intet, över vår mark
där du aldrig har varit.

Går på månen och känner mig viktlös
Jag säger i hoppet; Är jag inte viktig?
jag doppar min tå i en krater.

Känner en dragningskraft, det är svårt att fly
Är inte längre viktlös jag är tung som bly

Går från en fantasi till en verklighet
en vy från en helt annan planet
där svävar jag i en obeskrivlig ensamhet.

Det är alldeles för mörkt just nu
Är vilsen i min egen rymd
Behöver en stjärna att vägleda mig hem.

Ljudvågor är ett bra val.




Fri vers av Mayflyer
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-12 00:06



Bookmark and Share


  aol
bara så fint
2009-08-21

  sistersurround
underbar!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer