Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig E


Falla sönder

Jag tror jag ska falla sönder

Om du nu så ömt
andas mig lätt i nacken
skall hela min existens smulas ned.
Smulas ned
till en annan dimension
utan hull och hår.

När jag ligger i en hög på golvet.
När jag ligger där upplöst ,
töm då dina lungor
och fyll dem igen.

Med den kraft jag vet du besitter.

Andas.

Andas in mitt stoft och låt mig fylla dig.
Låt mig försvinna ut i ditt blodflöde,
så jag kan nå varenda liten vrå av din kropp.

Fyll dig med mitt väsen




Fri vers av AngieJJ
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 00:16



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
gillade denna för jag tänkte på en sak som alltid gör mig glad :)
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

AngieJJ