Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kill your darlings

du är en sån
en darling som jag myntat
pyntat

Och jag har väntat
längtat
efter att se dig göra entré i mitt liv

Men det är nog bara jag
som kämpat förgäves med något som står utanför
och inte vill in

Det kanske rentav inte ens skulle göra sig




Fri vers av annis
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis