Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har varit i en sorts underligt ickelandskap av total längtan


Flatruets dolda haiku


fjällsidans linjer
liknelsernas stenvinklar

himlen gör make up




Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-12 10:46



Bookmark and Share


  Cris
Ja vad fint!
2009-08-13

  Nanna X
haiku är svårt för man tror att allt är gjort, men det var det ju inte! applåd för det sant oväntade!
2009-08-13

  Elaine.S VIP
Helt underbar!!
2009-08-12

    papillon
Otroligt pricksäker ingress lyfter ytterligare en välformulerad haiku - snyggt!
2009-08-12

  Jaseph
En underbar haiku
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå