Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har skiftat færg...



en manchester match från nittiotre
den moderna disco musiken pumpar
larmande gitarrer skriker i øronen
och hela jævla folksamlingen skriker

DET ÆR INTE MYCKET TID KVAR
SÅ KOLLA PÅ MIG NU!

återvænder till de goda tiderna
røka skit och dricka øl
brænner den sista krona

SKÅL!
SKÅL!
SKÅL!

DET ÆR INTE MYCKET TID KVAR
SÅ KOLLA PÅ MIG NU!
KOLLA PÅ MIG NU!

har jobbat hela sommarn lång
kanske var det dærfør jag skrev denna sång
WAH WAH ljud hela natten lång
så starta festen med denna
minnas goda tider sång

DET ÆR INTE MYCKET TID KVAR
SÅ KOLLA PÅ MIG NU!
KOLLA PÅ MIG NU









jag har skiftat færg...




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-12 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare