Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagspoesi

Tidig morgon
som vanligt är det hög volym och oborstat hår
sjunger med och fönar håret

ser ett litet kräk
spatsera
paralysera
parera dammråttor

ögat måttar
vinflaskan
till hälften full med rött

bang


sen kväll
trött
gnällig
snubblar på
och välter
vinflaskan

spindel lever
springer

vinflaskan ännu en gång
rullar över golvet
över spindel

splatt




Fri vers av annis
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 20:46



Bookmark and Share


  little fairy
haha, underbart! :)
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

annis