Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från D.Sommers (Dali Sommers?) original, en lingvistisk munsbit, pardon the pun http://www.poeter.se/viewText.php?textId=955582 Bilden: Autosodomised By His Own Inspiration by Christina Neofotistou 2007


Linguistic projection of truth... (D.Sommer)

~*~

Broken cerebral cells

dash forth

through

substantia albas

slippery windings,


the bleeding of poetry


the mirrored symmetry

drip-drops

over

white cellulose,


the alphabetical tentacles

of all of my truths


paints and depicts


passing wisdom's

testament.


(D.Sommer 29/07/09)

LPWJ eng version 12/08/09




Övriga genrer (Översättning) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 918 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-12 22:07



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
warm and textured distributed just at the right time
2009-08-12

  L Patrik W Johansson VIP
Ja jag har ju lite bilder men ibland får man leta

men den här laddade jag ner igår o de kommer alltid till användning som synes men man vet aldrig riktigt när

ganska kul

det är därför jag använder bilder här även om de blir mindre än på egna sidor

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-12

  D S
Snyggt som vanligt Lorden, och bilden är ju en sannskyldig Bulls-Eye.
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP