Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar efter konsert


världens bästa laleh

laleh du är karin boye malte persson michael azar

du är liv och död
tro hopp kärlek

och sanningen trollsländan magikern




Fri vers av ochjag
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag