Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liket brinner nu

Hösten är här nu

Flyttfåglarna samlas och formerar sig
inför den långa resan

-Funderar på om jag skulle hänga med?
Jag har ju äntligen fått in liket i ugnen
höstens svalka gör att det känns bra att tända på

Liket är kallt och stelt
ganska fult också ser jag nu
såhär efteråt

Det brinner bra i de där fötterna
som jag så kärleksfullt masserat
förr i tiden.

Nynnar lite tyst:
-Puttin out the fire...
With gasoline...

Ler lite
och tänker att det var mer fett på liket
än jag sett tidigare
och det gör visst
att det brinner ännu bättre

Det behövs säkert
för snart är vintern här




Fri vers av RogerIvan
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 22:57



Bookmark and Share


  Lena Krantz
Hi hi....vad läskig du är!

;o)
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan