Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rödvin på foten

jag saknar dig och
det är knäppt för
det har aldrig hänt
förut så jag vet
inte direkt hur
jag ska vara eller
känna mig
du fick mig i alla
fall att känna att
tryggheten var där när
vi såg på jag vet vad
du gjorde förra
sommaren och jag
vet fortfarande.
nej , jag tror att
jag är för svag för
å sova ensam inatt
jag kommer aldrig
klara av min stinkande
fot efter rödvinet som
råkades spillas ut över
golvet och just mig nej
nu blev detta menings-
löst... problemet
löst

hejdå




Övriga genrer av greajt
Läst 710 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-08-12 23:05



Bookmark and Share


    vilgot hellros
gillas
2010-11-04

  firefire
du skriver bra! får mig att vilja läsa mera!
2010-10-16

  edion
Skön förvirring som rinner ut i takt med vinet som landar på foten. Mycket vackert
2010-03-29

  Diffusiaria
snyggt.
2010-03-10

  sellout
gillar hur orden barar ramlar fram, bra skrivet.
2010-02-18

  komplicerad
Man känner hur din förvirring och frustration rinner mellan raderna. Saknaden är ett mysterium ibland
2009-08-12

  komplicerad
Man känner hur din förvirring och frustration rinner mellan raderna. Saknaden är ett mysterium ibland
2009-08-12

  monos
jättebra skrivet :)
gillar hur du tar upp att du saknar en person "för första gången" eftersom jag själv upplever samma sak och man vet verkligen inte hur man ska reagera
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt