Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hoppas





Döden var


tyvärr


slutsåld


lilla gubben


men vi


hoppas


att livet


passar


lika bra











Övriga genrer av blaite
Läst 499 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-08-13 11:47



Bookmark and Share


  Spir@
Klockren!
2009-08-16

    Tea Alex
Nä jag vill ha båda. En i taget.
2009-08-15

  Roula O
fantastisk bra...
2009-08-13

  Suzy med punkterna
Vid rea försvinner det bästa först tyvärr;=)
2009-08-13

  Svartsilver
hehe...fan köp lite liv till mig med. om inte döden har kommit in på lagret vill säga:)
2009-08-13

  sulimaa
Jaa ..eller det får ju lov att passa lixom ....du kan du!!!
2009-08-13

  Marlboroman/Hg VIP
Håller med Baystream även om jag tror jag vet var du får det ifrån.
2009-08-13

  Junitvillingen
Men "shiiiiiiiiit" så bra du är!! "Outstanding"!!!! Grymma, härliga skrivarvännen min - du gör det gång på gång på gång...MÄSTERLIGT!
2009-08-13

    Johanna Ljunggren
en av de basta du skrivit hittils tror jag! Mkt mkt bra!
2009-08-13

  Cosmic Johanna
Underbar svart humor.

Om de stora frågorna liv eller död,

eller liv och död som val.

applåder!
2009-08-13

  beam72
suveränt skrivet
bra ända ut i fingerspetsarna
2009-08-13

  etthjärtaäralltidrött
hoppas det ja, blir bäst så :)
2009-08-13

  Baystream
klockren!

va fan får du allt ifrån....!?
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite