Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen jag vaknade

-Jag fick nog,

Så jag reste mig upp och gick..

Jag protesterade inte ens när du ville gå skilda vägar,

har aldrig känt mig så stark,

så levande!

Som att du var stenen som låg och skav i min mage..

Utan att jag märkte något..

Men,,

jag har kastat bort dig nu!

Aldrig har jag känt mig mer lättad och fri!

Så,

farväl min kära, hoppas jag slipper se dig mer..

Eller ens lägga en tanke på dig..

Låt mig begrava alla minnen,

låt oss gå vidare!

Hitta nya vägar och vackra männiksor att dela våra liv med..




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP