Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du saknas mig

Rakbladets sylvassa kärlek
tatuerar tomheten i min blick
och lär mig att le
bottenlöst via ärren du inte ser.

Pierrot the clown blottar sina tänder
ett magnifikt hot
om begråtna näsdukar
som örfilar minnen.

U2 för hela slanten idag raring
ingen direkt ändring på vemodet
det är så lätt
att skära sig på nostalgin.

Ändå undrar jag
om din sanning möter dig
och om du finner lyckan
i glasen du dricker ur.

Du är ett undantag
gällande min verklighet
som du passerade
efter att ha lämnat dina spår i allt jag är.

Mina fingrar söker
efter dig
under nattens tomma tysta timmar
i onödan.




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-13 14:29



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
verkligen lysande skaldat! tycker den här var sktibra! applåderar, bokmärker och, ja, kommenterar!
2009-08-13

  mLite
Jättefin. Perfekta ordval.
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira