Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern kontaktannons

Du kan väl åtminstone låta mig få en chans i alla fall
Ge mig ett finger så tar jag alla andra, fan, jag är ball

Jag tänkte vi kanske kan bli ihop med varandra
och tillsammans skulle vi kunna ha så jävla mycket kul

Jag är en riktigt bra brud skojjar inte om sånna saker
Du kan lita på det och jag långt ifrån ful

Jag är rolig, häftig, begåvad, lugn, mjuk, sexig,
intelligent, snygg, charmig, tuff, söt, spexig

Kolla på mig nu, kolla!
Du kan väl inte säga att du tycker illa om det du ser?

Men helt ärligt talat oss i mellan
Så kan jag avslöja för dig att jag absolut inte något emot vad du är

Jag tänker i tjata eller försöka övertala dig
Jag sticker nu

Vi kanske ses någon gång i svängen
och fresten glömde jag nämna det här att jag är sjukt bra i sängen




Fri vers av sistersurround
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-13 18:34



Bookmark and Share


  Knickedick
Du är bra på att skriva också
2009-10-26

  sistersurround
Fo shoooo!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround