Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulation

Du lirkade, log och lurades.
Du låtsades, levde och lovade.

Jag föll, förfördes och fängslades.
Jag fångades, flög och friades.

Du snärjde, smekte och snokade.
Du sågade, svor och spottade.

Jag velade, vann och vågade.
Jag vårdade, valde och vissnade.

Du malde, mätte och mutade.
Du mästrade, mindes och mosade.

Jag lirkade, log och lurades.
Jag låtsades, levde och lovade.

Jag dog.




Fri vers av Grubbelmia
Läst 427 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-13 22:05



Bookmark and Share


  Tomas Alexander
vacker men hemsk
2009-08-17

  Popcorntankar
Känner igen mig mycket, vemodig och vacker!
2009-08-15

  Michaela Dutius
En intensiv smärta -som ett rop som vinden fångar och för till lösarens öron....
andlöst läser jag....
Suveränt skrivet!.
2009-08-14

    ej medlem längre
Kanske en av de bästa beskrivningar som gjorts i ämnet disrespekt! Mycket bra gestaltning av vår oförmåga att vara hyggliga mot varandra!
2009-08-14

    Tea Alex
Hård och sorglig.
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia