Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustinatt

Alla stjärnor ler
halvfull skrattande måne
tårpilen gråter.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-14 01:58

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Ser bilden tydligt, därute i natten. Bra!
2009-08-14

  Lasseman VIP
Kors! vad bra och sägande denna var.. applåder, vislingar och en och annan kram.
2009-08-14

  Maria T
Det är något särskilt med
augustinätter
2009-08-14

  Anders P VIP
augusti bjuder en särskild bitterljuv stämning. Fint fångat i haikuform
2009-08-14

    Bo Bjelvehammar
ljust vemod är alltid VÄRDEfullt
2009-08-14

  Tellus Fortuna
Så sant, i sin vemod...
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP