Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utrymme


Rymmer livet

 

De sa att han var
en stor man

Han tog sig
an andra människor
Han tog in
de som blivit

utestängda, utslängda och oanvända.

De såg honom
som något
stort och fint

Men egentligen
så handlade det enbart
om att han

rymde livet

han rymde
så mycket

i sin själ


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-14 10:48



Bookmark and Share


    Erika H
Ibland hittar du precis rätt.
Så där så jag stannar upp och bara funderar på det du skriver. Sen vill jag svara och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för allt är redan sagt.
Ödmjukheten lyser starkt här. Den milda typen som aldrig syns, bara märks. Inget självhävdande behövs. Eller hur?
Urtjusigt värre!!!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris