Kärleken är svår

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är svår




Låt isarna frysa

Stanna här

 

Stanna hos mig,

 

 Låt isarna frysa och tiden likaså,

 

Tysta ska vi drunkna i varandra,

 

Ett litet ögonblick av stillhet,

 

en tickande minut ,

 

När jag ser in i dina ögon,

 

tar du luften ur mina lungor,

 

säkerheten ur min själ,

 

 Mitt vackraste ögonblick.

 

Fast vi vet ju

 

att det inte är påriktigt.

 

 




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP