Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sådant som gör mig lycklig

Nu tar min flickvän med sig vibratorn in i duschen
Min kuk är slak
Jag är så lycklig

Hon tror mig inte

Inte ens när jag berättar
Att jag äger två golfbollar

Hon har ingen golfboll

Jag har fler föräldrar än henne
Hennes är döda
I alla fall för mig

Jag är så lycklig

Varför kan hon inte förstå det

Jag har bättre ekonomi än henne
Fler syskon
Sånt som man blir lycklig av

Jag gillar att ha byxorna nedstoppade i strumporna
När jag ligger med henne
Så jag kan känna mig som en alv
Ha spetsiga öron och sånt
Kunna prata konstigt
Vara lycklig som ingen annan
På ett särskilt vis liksom

Att ha något för mig själv

Att ha en slak kuk och vara stolt
Ha bra ben för långdistanslöpning
Men inte springa en meter
Bara vara lycklig över möjligheten
Att kunna springa fort och länge

Ha hundrafemtiotusen spänn på banken
Och skryta om det
Inte använda en krona
Inte ens köpa nya skor
Bara ha de där jävla pengarna
Och vara lycklig med dem

Samtidigt som min flickvän kommer i duschen
Och min kuk slaknar lite till

Sådant som gör mig lycklig




Fri vers av Marcus VIP
Läst 729 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-06 15:10



Bookmark and Share


  SofiaN
Alltså! Fy faaaan vad bra! Det är min enda kommentar! Och tack, för en text med innehåll!! Något av det bästa. Tack tack tack:)
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Marcus VIP