Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös III

drömlöst vakande
vankande av och an
mållöst stirrande
löst sittande
tröja

gympaskor
slarvigt knutna
håret hårt bakåtstruket
trötta ögon

tom säng
väntan
en dörr som öppnar
tårar

gå i frid




Fri vers av hannanh
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-10-06 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannanh