Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös IV

igår sprack min värld
lite grann i kanten
det blev en spricka
där allt som gör ont smet in

igår sprack min värld
så där lite som den gör ibland
du har slutat undra varför
ger kramar ändå

igår sprack min värld
lite grann i kanten
så där lite som den gör ibland
vi har slutat undra




Fri vers av hannanh
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-10-06 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannanh