Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostämd och falsk

Många säger att du är sträng
skäller ut folk på noter.
Är det nått som stämmer?
jobbar på ackord som låter
Ett stall om fem.
Från Am till em

Från en känsla
till akustik
Förmedla en känsla
till en publik
Det blir rundgång
Vi går i cirklar.
Det blir körsång
till toner distar

Du kan verka
nedstämd och tung,
ostämd och falsk.
jag greppar runt din hals
med rätt finger på rätt sträng.
Är det skönt
när jag smeker din kropp?

Du säger; A D E D.




Fri vers av Mayflyer
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-14 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer