Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så hemlighetsfull min herre, vad döljer du i ditt hat?

Dina läppar formar ord
Som ingen riktigt förstår
För du talar i gåtor
medans du spottar i sår

Du är han som ingen vågar säga till
Ditt hat och bitthet
Gör så alla andras munnar stängs till

Ändå är det något som gör att jag dras till dig
Du verkar ha så mycket som bor inuti dig
Du hatas medan du hatar
Men det bryr du dig inte om
För du vill inte vara som alla dom
Alla dom som älskar, skrattar och ler

Vad är det du döljer där bakom ?
Vad är du så rädd för min herre?

Har jag rätt när jag säger att
Du gav upp kärlek i ren rädsla
Du är rädd att bli dömd av något som svider
Något ont som gör så du lider

Dina läppar formar ord
Som jag inte kan förstå
Men jag vet att inuti dig
Finns det något jag försöker nå







Fri vers av sistersurround
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-14 23:47



Bookmark and Share


  Rosadelores
Shit, jag gillade:

"Har jag rätt när jag säger att
Du gav upp kärlek i ren rädsla
Du är rädd att bli dömd av något som svider
Något ont som gör så du lider"

Mycket bra...
2009-11-03

  sistersurround
Taxi, taxi!
2009-08-14

  peter markurth
snyggt rim...
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround