Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kladdig och ful

Hej du

spindel där

som väver nät

både här och där

kladdig och ful

förklär du dig

och talar om Gud

som om du var hans brud

lockar till dig andra 

med honungsöta ord

De inser inte

att igentligen

är du bara

kladdig och ful

 

*LOL*

 

 




Fri vers av FrökenFräken
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rakt och väldiktat om en alltför vanlig människotyp-Bra!
2009-08-19

  FrökenFräken
Nää fya
Lyckades komma loss :)
2009-08-15

  Aquila
Precis där, låt dig aldrig snärjas i den onda spindelns nät!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

FrökenFräken
FrökenFräken