Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om bara världen var lite mer vågad att möta sanningen

Abonnenten du söker..
Är död
Hon orkade inte med livet mer och tog livet av sig
Men du kan alltid skicka lite empati till abonnenten
....
Ange till telefonnummer inklusive riktnummer avsluta med fyrkant.










Fri vers av sistersurround
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround