Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå, grabbar vakna!

Jag är ingen desperat hemmafru
Eller silikonpumpad botox narkoman
Som hänger ut sig själv på stan

Jag räknar inte kalorier
och gör skönhetsoperationer

Jag kletar inte i mig i djurfetter
Jag gör inte heller fina middagar med
gourme mat och linneservetter

Jag städar inte maniskt upp var enda fläck
Jag står inte i spegeln och spanar in min egna häck

Jag går inte igång på kommandon som
"Ut med rumpa, bröst och botox läpp"
Nu tycker nog Barbie jag är helt knäpp

Nej, jag är ingen feminist
Och jag är inte heller jävligt trist
Jag är bara realist





Fri vers av sistersurround
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround