Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis som

Som havssalt som lämnar spår på huden
Som tuggummin som fastnar under skon
Som sommarplågor som memoreras i huvudet
Som stekos som fastnar i fläkten
Som kattpiss som fastnar som märke i parketten
Som klister som fastnar på fingrarna
Som utspilld nagellack i soffan
Så har du kommit hos mig för att stanna
precis som min leverfläck som växt fram vid mitt vänstra bröst




Fri vers av sistersurround
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround