Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sup mig full

Sup mig full och låt mig skratta...
Sup mig full så jag glömmer....
Sup mig full och lämna mig sedan i ett dike..
Sup mig full och låt mig inte spy...
Sup mig full till min död på en strand...
Begrav mig sedan där långt ner i sanden...
Häll bensin och låt sedan min aska försvinna på folkets kroppar när de ligger där och solar...




Fri vers av Katten93
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93