Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet ni?

Vet ni hur det känns att tro att man inte är älskad?
Vet ni hur det känns att vakna varje dag hungrig men ni kan inte äta?
Vet ni hur det känns att bara sitta och tänka att man vill dö?
Vet ni hur det känns när man bara stänger av?
Vet ni hur jälva dum gud och resten av hans skapelse är?




Fri vers av Katten93
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93