Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapido.




Jag gråter för förlåtelse för människans besatta ondska. Någon borde berätta om allt vi besitter, våra viljelösa val och vårt omedvetande. Förnekelsen är långt passerad nu och vi använder påtvingad passion som skipar mindre och mindre rättvisa. 'We tend to tender less and less'. Jag frågar inte längre, jag ber. Och ni som säger att ni ångrar men inte förlåter ni gråter kanske inte ens tårar utan markanta svar, som vatten utan salt, dränker era egon i ett självförvållat hav. Fy fan för alla mord som lägger lik över gröda och säd. Må de diligerande stupa i takt med vår fult ohyggliga jantelag. Må de aldrig förlåtas inte förmå att existera. Må deras fingar i slutändan skjuta hjärtat ur de själva. Rapido rapido. Kom erat silencio, kom. Och jag ska aldrig gråta tårar med mitt salt för deras hat. Åter igen ska jag fråga, aldrig kräva och inte be om fler förlåt. Kom silencio, kom. Rapido. Rapido. Rapido.






Prosa (Prosapoesi) av Skosnöret
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 18:14



Bookmark and Share


  Pilgrim
Gråter med dig min vän, men jag gråter på mitt eget sätt.
Underbara ord kära Cissi =)
2009-08-16

  Night Soul Woman
Likt en andebesvärjelse. Starkt skrivet. Ett konstverk!*bokmärkes*och*applåd* bra skapat!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret