Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting, någon gång

jag kommer på mig själv med att ljuga

jag ljuger för dig
varje gång jag säger att
jag älskar dig
jag ljuger för mig
varje gång jag blir glad när du säger att
du älskar mig
jag ljuger för dig
när jag säger att
jag längtar efter dig
jag ljuger för mig
varje gång jag hisnar vid tanken på att du
längtar efter mig

jag ljuger i allt jag tänker och säger
för sanningen är att jag inte känner någonting

någon gång




Fri vers av eatinginside
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside