Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att jag sett två foton av barn med klossar och en sömnig vän

Vi bygger ju trots allt alla våra torn
hur högtravande det än låter.

* * *

Och jag älskar en slags kaos
men blir rädd
då det osammanhängande inte längre hänger samman.




Fri vers av Martin Hellberg Olsson
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson