Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokkär

Längtan äter upp mig

Jag får en känsla av panik

Känner mig som ett tomt skal
när du ej är hos mig

Totalt värdelös
och onyttig utan dig


Jag vill ha dig hos mig


Jag är ju född att älska dig


Jag är född att älska med dig




Fri vers av Therés
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-10-06 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!