Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever som vi lever

Vi lever som vi lever säger alla, men varför?
Vi jobbar, sover, äter, det är inte mycket mer

Sällan händer något över den \"normala\" vanliga lunken
Är det något kul på gång
så är man där men oftast är man trött

Vi stressar ofta, mycket, för mycket, jämt, alltid

Jobbar för att få pengar
som aldrig räcker till det man tänkt

Allt är så dyrt, Sådant som är \"nödvändigt\"
har vi snart inte råd med

Mjölk kanske, snart får vi väl börja köpa
mjölk till festliga tillfälle

Vad sägs om

- Älskling, på Lördag köper jag en liter mjölk
som vi kan dela på framför tv:n, du har allt längtat va?

eller

- Är ni inte snälla nu barn,
så blir det ingen mjölk på Lördag

Man måste jobba minst åtta timmar
minst fem dagar i veckan
för att kunna leva över huvud taget verkar det som.

Utan pengar kan man ju inte leva,
även om man ville göra det

Det är fel på något vis,
men hur ska det kunna ändras.

Vi måste väl ändra på oss, eller?

Ja, jag vet f.. inte




Övriga genrer av Therés
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-10-06 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!