Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag roar mig med att rimma Helt utan anledning


Prinsessor glittrar mot mjuka sammetskavajer

Det finns en tid för en dröm,
varje själ drar i en söm
i ett öga ser vi varandra
inte det första, men det andra

mörka blickar och smärtans poesi
det finns en doft med kärlek i
en doft att leka vuxen till
vuxna äter potatis, kokta i dill

för jag är inte vuxen än
den tiden kommer sen
jag vill inte hitta dit
jag vet inte ens hur man hittar hit

men stora drömmar leker gärna små
och det är lättare att ge än att få
han besöker mig i vårt hus
och jag är inte vuxen, jag är en mus

hans vackra ansikte är mer
och jag ger, ger, ger
jag ger och han ser
han ser hur jag ler

hur jag ler spelar ingen roll
jag lyckas alltid trampa på en fåll
men sammet är mjukt att landa på
åh, jag suckar, han älskar mig så

vi backar ut ur mitt begär
det finns så mycket som viktigare är
hur vi skall rädda barn från aga
jag bryr mig inte, jag vill återvända till min saga




Fri vers av Cassandra
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-16 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassandra
Cassandra