Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt

långt
ser jag efter den flyende tiden
långt
långt söker blicken

bakåt
finns liv som gått
det anar jag blott

framför finns så lite
snart ingenting




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-16 20:16



Bookmark and Share


  Alfie M
Så sorgligt. Livet är så.
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP