Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta men ej bortglömd.

Vi två som blev ett
Men sedan blev två igen

I ett sorgligt farväl
lämnade våra lustar varandras kroppar

Det sista jag såg av dig var dina fingrar
Som letade sig tillbaka in i värme på tåget

Jag andades in den sista doften av dig som fanns kvar
En doft av sorg och magi


Du sa; Glöm mig inte!

Kära Gabriella,
Jag kan inte komma ihåg någonting annat än just dig




I mina drömmar letar fortfarande dina händer efter min hud.....




Fri vers av sistersurround
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround