Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort tack, härliga vän!


Skön semester!


Tack för härlig vistelse
i din sköna ateljé
Mjölkboa!

Tack för mysig tankeflykt
gök förklädd
och te med glass

kakchoklad och samtal sköna
gnistrande som ögon gröna...

kräftkalasbehäftat fras...

slagregnstak
som motstod brak...

katter tre -
ack, stor succé...

mysigt Sixtorp återse

Tack för sköna dagar fyra
nu jag sitter i mitt hem
söker hitta rimmens kläm

retronjuter äventyr - aaah!


Kramar!
/Caprice aka Karin 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-16 23:28



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
mm, fina grejer det här, att träffas och umgås och fylla på vänskapen
2009-08-17

  Måna N. Berger
Vi hann med så mycket på fyra dagar, det kommer att räcka långt in i vintern att minnas allt!
2009-08-17

  Måna N. Berger
BAMSEKRAMAR! och tack själv för sköna, roliga, intensiva dagar! Morgonrocken ligger här tom och övergiven, som ett litet havererat spöke, utan "pax vobiscum" ur sitt innanmäte.. Tomt!
Kramar!
2009-08-17

  Elaine.S VIP
Nu har ni haft det sådär riktigt trevligt igen, tänk att livet kan vara så gott ibland!! Vänskap är nåt fint det:))
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger