Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godkänd innan tidigare publicering

 


det kommer aldrig på fråga

möjligtvis på tal


men om vi än vänder på det

 

 

faller det ur sitt sammanhang




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-16 23:36



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Klurigt!
2009-08-17

    Tea Alex VIP
Klurigt!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP