Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster Dyster

Jag hatar min syster
Hon går inte att förstå sig på
Varför blev hon plötsligt dyster?
Varför blev det så?

Jag tror min syster hatar mig
Jag ser det i hennes blick
Är det någon ny modegrej?
Är det för skrytmasbetygen jag fick?

Hatet är aldrig långt bort
Syster gömmer sig på sitt rum
med någon manlig escort
När blev vår kärlek i imperfektum?




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 1041 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-16 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob