Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista av mig, tillhör dig...

Jag har skurit ut skuggan av världen många gånger
Men du river sönder den gång på gång

Jag har läkt mig ansikte många gånger
Men du har slagit upp det gång på gång

Det finns inte mycket kvar nu
Men du ska verkligen ha den sista droppen

Jag har spelat charader för att rädda mitt egna liv
Men mitt i leken har du lekt med liv

Jag har samlat hemliga drömmar om lycka
Men dem har du låtit dig krossa bit för bit


Dina slag och ord av hat
Som skölja över mig
Men det är nått med mig
För du verkar inte bara kunna få nog

För du vill verkligen ha den sista droppen av mig




Fri vers av sistersurround
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround