Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mod

förr trodde jag att mod var att göra något
att man behövde mod för att ta sig fram i livet
det enda man behöver mod för
är att stå stilla




Fri vers av ramsesII
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-17 09:04



Bookmark and Share


  Roula O
så sant...håller med dig :)
Mycket bra skrivet...gillar bilden..
2009-08-17

    ej medlem längre
jätte vacker och djupt budskap..
så fin bild till =)
KRAM
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII