Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra roliga och intensiva dagar tar ut sin rätt...




Trötter


Högt jag lade mina fötter
innan lampor släcktes
för jag var så jäkla trötter...

"nyss" jag av dem väcktes

TV:n var på
reportrarna två
mig hela natten minde
att Bolten fick slå
sitt världsreko
rd
mig skönt i soffan binde

du läser och undrar
vart vill hon väl nu
jag trevar och fundrar

en aning, min sju

semester i Närke
kan rytmen störa
när rimmet berövas sin tokreson

när myggbetten värke'
man dem vill röra
av sådana fick jag min rågranson

men letar du efter en clou-ou
är mödan förgäves, joho-o!




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 10:49



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det kan jag tro-o! ;)
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP