Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
somnar nästan på datorn...


Sömnig


Så trött idag -
mitt öga faller hop
som vore jag
en örn uti en grop...

som flugan som blev smälld
som fisk på land
jag känner mig förvälld
på lösan sand...

Och du som nå-
got väntar på mitt brev
så gott må må -
snart vaknar nog mitt drev...

men knappast under denna slöa dag
ty sådan är semesterns sanna lag...

vid hemkomst är
man trött som bara den
man sova lär
behöva mer, min vän...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 16:44



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En skön vilodag är dig väl unnad!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP