Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sköna minnen...


Sonett på nytt sätt


Nu har jag varit hemma i ett dygn
men min lekamen har ej hunnit fatt
den saknar Grålle, Månas sköna katt
som ledigt kunde föranlett små stygn...

han ävenledes trivdes i mitt knä
när regnet blött hans sammetslena päls
han hoppa' upp som ginge han på räls
förgivettog jag var hans handduk - blä!

Men roligt tager slut, ibland med fart
besöket där i Närke snart var klart
I minnet tanken går tillbaka, ler

vid kräftkalas och särskilt slagregnstak
som ej vi fick i skallen med ett brak
Besöket gav mig smak på mycket mer...

 




Bunden vers (Sonett) av Caprice! VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 17:33



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Glad att du trivdes! Grålle säger "Miaoo purr purr purr..."
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP