Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser bara det jag vill se

Jag blundar lite lätt
när du säger fina saker

Jag blundar riktigt hårt
när dina ord är vassa

Men jag har öppna ögon och jag ser på dig
När du säger att du älskar mig




Fri vers av Therés
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-10-06 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!