Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta dig en titt i mitt fantastiska fantasirike


Ge mig någonting fint

Ge mig någonting fint
som får mig att le!
Ge mig någonting fint
som får mig att positivt,
på livets utmaningar se!
Ta några klunkar
ur min galna tankeflod,
ta ett stort glas
av mitt hjärteblod,
ta dig en titt
i mitt fantastiska fantasirike
allt omöjligt är möjligt där,
ta en älsklings vårdande blick
så ska eländets längtan försvinna här!




Fri vers av Skrivarn
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 21:11



Bookmark and Share


  aol
underbart starkt vackert skriftat,
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn