Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I den kattskrikande tortyrkammaren djävulsgrymma!


I själens eländesmörka svälthus

Jag tänker rymma
är ju melankolioffret
i den kattskrikande
tortyrkammaren djävulsgrymma!
I krambjörnen min
ska jag lättat flytta in
innanför hans naturligt varma päls
har all världens mjukisbjörnar avslappningsplatser lena
i solglädjens strandglitter
vill jag drömmande hoppfullt mena!
Så jag har bråttom att söka
efter nymfögons stjärneljus
i själens eländesmörka svälthus
innan jag blir handlingsförlamat bitter




Fri vers av Skrivarn
Läst 646 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 20:46



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
bli inte det
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn